Visie

Visie.

Team Kempen is een nieuwe multisport vereniging in de regio Kempen met als uitvalsbasis Turnhout. De club richt zich voornamelijk op fietsen en lopen, maar ook de combinatiesporten duatlon en triatlon worden ondersteund.

In eerste instantie wordt een structuur opgezet voor recreanten en volwassenen, vanaf 2017 wordt daar een volwaardige jeugdwerking aan toegevoegd. Met een duidelijke structuur wil Team Kempen actief werken op alle facetten die sporten aangenaam en doeltreffend maken. De omkadering begeleidt de leden mee op sportief, administratief, organisatorisch en facilitair vlak.Het is dan ook de intentie om zowel met de leden als met alle partners van Team Kempen een langetermijnvisie te bewerkstelligen. Turnhout heeft nood aan een gestructureerde multisport vereniging en Team Kempen start met veel enthousiasme aan dit nieuwe project!

Lid worden van Team Kempen biedt vele voordelen zoals de mogelijkheid om verschillende sporten te beoefenen binnen 1 vereniging, actief lid zijn betekent punten verdienen waarmee kledij terugverdiend kan worden, interessante voordelen bij de partners van Team Kempen, … .Maar bovenal wil Team Kempen staan voor een fijne sportvereniging waar plezier en sport naast elkaar staan.